Въпроси

Как да намеря масажното студио?

На страницата ни „Контакти“ можете да отворите картата в Google map. Може да използвате Вашия GPS или да дадете адреса на таксиметров шофьор. Намираме се на около 10 мин. с кола от центъра на гр. София. Също така в непосредствена близост до студиото спират трамвай 20 и 22 и автобус 72.

Студиото е на приземен етаж в жилищна кооперация на ул. Гълъбец №5 в близост до кръстовището на бул. Ситняково и бул. Мадрид, до болница „Вита“. На 500 метра е Мол „Сердика“.

Мога ли да доведа чужденец? Говорите ли английски или други езици?

И двамата ни терапевти са българи и говорят английски език. Също така могат свободно да общуват и на немски, сръбски, испански и български жестомимичен език.

Кой е най-популярният Ви масаж?

Предлагаме голямо разнообразие от масажи и терапии според предпочитанията на клиентите, но определено любимият масаж на повечето, включително и на терапевтите, е Шоколадовата терапия. Друг популярен избор е нестандартната Огнена терапия. Въпреки че първоначално може да звучи плашеща, в крайна сметка става любима за много хора.

Какво е „Масаж на четири ръце“?

Това е специален масаж, който се изпълнява едновременно от двама масажни терапевти и е едно уникално изживяване. Всеки масаж от менюто ни може да бъде изпълнен и на четири ръце. Терапевтите се движат синхронизирано и тялото е масажирано през цялото време. Усещането е все едно са два масажа едновременно. Този вид масаж е много релаксиращ и повечето хора, които са го опитали не искат да се върнат на масаж на 2 ръце.

Предлагате ли масажи за двама?

Да, много хора посещават редовно студиото ни точно заради масажите за двама. Можете да дойдете с Вашият партньор, приятел, колега или роднина – с когото поискате. Масажът за двама е приятно изживяване, тъй като и двамата масажирани са един до друг в същото помещение.

Мога ли да избирам кой да ми направи масажа – мъж или жена масажни терапевти? 

Да, в студиото работят двама терапевти – мъж и жена. Нужно е да заявите предпочитанията си предварително. Разбира се масажът за двама се изпълнява от двамата терапевти заедно.

Предлагате ли еротичти масажи?

Не! Категорично не. Ние сме семейна двойка, която е създала репутацията на уважавано масажно студио. Не толерираме каквото и да било непрофесионално поведение.

Трябва ли да се съблека за масажа?

Да. Можете да изберете дали искате да останете с Вашето бельо или да използвате еднократното, което ние осигуряваме. На Ваше разположение е лична съблекалня. Ние ще влезем в помещението след като вече сте легнали на масажната кушетка и сте се завили с осигурените одеала. Когато се обръщате по гръб, ние ще Ви задържим одеалото, така че винаги да сте покрити по скромен начин.

Мога ли да си взема душ преди или след масажа?

На Ваше разположение е лична душ кабина, която можете да използвате. Ние осигуряваме душ гел и хавлия. Някои клиенти взимат душ преди масажа особено през лятото. Някои избират да вземат душ след масажа, докато други харесват усещането от натуралните масла по кожата си.

Предлагате ли подаръчни ваучери?

Да, можете да купите подаръчен ваучер под формата на уникална ръчно изработена картичка, идеална за подарък. Може да изберете конкретна процедура или да подарите отворен ваучер с цел получателят сам да избере вида масаж, който предпочита. Може ваучерът да е за определена стойност. Надяваме се съвсем скоро да можете да купувате ваучери и през нашия сайт електронно. Също така можем да Ви изпратим ваучера по ЕКОНТ с наложен платеж.

Имате ли ПОС терминал?

Надяваме се, че съвсем скоро ще имаме ПОС терминал.

Трябва ли да избера масажа предварително?

Не е задължително. Можем да Ви консултираме на място. Вероятно ще се нуждаем от няколко минути да подготвим всичко за масажа в случай, че не е избран предварително.

Предлагате ли промоции?

Всеки месец имаме масаж на промоционална цена. Можете да видите кой е той на страницата ни „Промоции“. Всеки нов клиент получава ваучер с -50% отстъпка от следващия си масаж. Също така всеки клиент получава талон и всеки четвърти масаж е безплатен. Ако доведете някого при нас ще получите ваучер с -50% отстъпка от следващия Ви масаж.

Използвате ли натурални продукти?

Всички продукти, които използваме са натурални без химикали. Те са полезни за кожата и не предизвикват алергични реакции. Например, натурални етерични масла, домашен мед, планински билки, които сме набрали сами.

Мога ли да купя продукти от Вас?

Имаме малък магазин с натурални продукти, включително домашен сапун с натурални масла, екзотични и планински билки, специално подбрани лосиони и маски за коса, както и други натурални продукти, които препоръчваме. Също така продаваме натурални четки за сух масаж и гъби луфа, които са необходими за всеки клиент за определени процедури.

Колко често да ходя на масаж?

Много хора ходят на масаж, за да се поглезят или за да си починат. Други заради специфични проблеми и болки. На тях масажът помага като отпуска напрегнатите мускули. Много хора решават да идват редовно – всяка седмица или два пъти в месеца като превенция против болки като така се поддържа мускулният тонус. Други идват редовно, за да се справят с хронични проблеми. Редовните масажи също укрепват имунната система. С подобряването на кръвообръщението мускулите се „хранят по-добре“, лимфообменът от своя страна способства за отнасянето на вредните токсини и улеснява изхвърлянето им от организма. Ако в комбинация с редовните масажи пиете достатъчно вода и спортувате, ще имате по-добро здраве.

Кои масаж да избера ако харесвам леки и релаксиращи масажи?

Всеки масаж може да бъде персонализиран според Вашите предпочитания, но ако предпочитате лек и релаксиращ масаж ние препоръчваме:

  • Шоколадова СПА терапия
  • Хавайски масаж ломи-ломи
  • СПА терапия с вулканични камъни

Кои масаж да избера ако харесвам дълбокотъканни и силни масажи?

Всеки масаж може да бъде персонализиран според Вашите предпочитания, но ако предпочитате дълбокотъканнен и силен масаж ние препоръчваме:

  • Огнена терапия
  • Тайландски масаж с топли билкови торбички
  • Медена терапия
  • Неинвазивна акупресура

Предлагате ли тайландски масажи?

Не предлагаме традиционния тайландски масаж, който се изпълнява на пода. Вместо това препоръчваме тайландски масаж с топли билкови торбички, Тайландска ароматерапия или японски масаж със стъпала.

Масажът подходящ ли е за бременни жени?

Да, имаме специален масаж за бременни жени. Масажът се изпълнява от страничен лег и по гръб. Този масаж е много полезен, тъй като бременните жени често имат болки в гърба, кръста, мускулите и получават оттоци около глезените. Моля, при записването на масаж ни предупредете, че сте бременна. Не всички масажи са подходящи за бременни жени.

Масажът подходящ ли е за деца?

Да, Масажите са много подходящи за деца. Имаме много на брой малки клиенти, които идват редовно на масаж. Обикновено децата нямат болки и оплаквания, но все пак масажите са подходящи и за тях, тъй като укрепват имунната система и подобряват тонусът на мускулите. Понякога родителите се притесняват дали малките им деца им ще стоят мирно за масажа. Ние обаче сме установили, че дори и на по-палавите деца масажите много им харесват, стоят спокойни и след това питат кога пак ще дойдат. Продължителността на масажа се приспособява според възрасттта на детето.

Кои масажи са най-подходящи за мъж?

Всеки масаж е подходящ за всекиго, но обикновено мъжете харесват по-силови масажи. На много мъже им допадат огнената терапия и медената терапия. Разбира се класическият шведски масаж е подходящ за всеки.

Масажът има ли противопоказания?

Не е подходящо хората с напреднал стадий на рак и метастази да идват на масаж. Също така ако сте получили хипертонична криза през последната седмица е по-добре да изчакате с масажите. След стабилизиране на състоянието Ви можете спокойно да идвате на масажи, тъй като те благоприятстват за регулиране на кръвното налягане. Ако не сте сигурни дали е подходящо да дойдете на масаж, моля консултирайте се с лекар. Бременните жени трябва да записват часове само за бременнни.

Мога ли да запазя цялото студио за парти?

Да. Студиото е много подходящо място за малки събирания или излизания с приятели. Имаме уютна рецепция, която може да се използва от малки групи до 6 човека. Можем да извършваме масажи и процедури на двама човека едновременно, докато останалите пият чай или българско вино. Можем да осигурим кетъринг с предварителна заявка. Моля, обадете се предварително за изготвянето на индивидуална оферта.

Какво е E-light?

E-light е най-новата доказана технология за третиране на всички фототипове кожа. За разлика от IPL (интензивна пулсираща светлина), тук светлината е в комбинация с RF (радиочестота). Комбинацията на тези две технологии обуславя бързи и безболезнени резултати (трайно обезкосмяване, премахване на капиляри, пигментни петна и акне, свиване на порите) чрез по-дълбокото проникване на светлина в дълбоките слоеве на кожата.

Същността на тази технология се изразява в това, че радио вълните затоплят обектите и по този начин насочват светлинната енергия към желаното място от тялото или лицето.

E-light е многократно по-ефективен метод в сравнение с IPL и лазерните терапии. С по-малко процедури се постига желаният ефект. Голямата мощност от 3000W позволява постигане на оптимални резултати. Изключително силната система за охлаждане и кристалния накрайник със сапфир правят процедурите практически безболезнени.