Най-иновативните терапии за лице

Подмладяване на лицето – вече реалност. В борбата с отпуснатата кожа и желанието на жени и мъже по света да изглеждат по–млади и по–красиви, козметичната технология е достигнала върха на развитието си, предоставяйки иновативни методи и терапии за лице, които изцяло измесват оперативния лифтинг и инвазивните методи за почистване на лицето и порите постигайки също толкова добри резултати.

За кого са подходящи?

Терапиите за лице са подходящи, както за жени, така и за мъже, тъй като в днешното забързано ежедневие и стрес, всеки има нужда да се погрижи за себе си и да си отдели време, за да се чувства добре. Замърсеният въздух, нездравословната храна, натоварената програма и преумората си оказват влияние и това най-много си личи на кожата на лицето. Редовната му поддръжка забавя процеса на стареенето и подобрява самочувствието. Терапиите, които предлагаме стимулират производството на колаген, почистват замърсените пори по един безболезнен и неинвазивен начин, почистват лицето в дълбочина и освежават цялостната визия. Така можете да постигнете така желаното подмладяване.

Терапевти

В студиото работят двама добре обучени за работа с различни козметични апарати терапевти. Те са мъж и жена, така че всеки може да се чувства комфортно като избере терапевта, който предпочита за провеждането на избраните процедури. Терапевтите ни вече са извършили стотици успешни терапии за лице и могат да ви консултират за най-подходящата за вас и да ви дадат безплатни персонални съвети за най-добрия начин да поддържате лицето си, както и за строгоиндивидуалната честота за провеждането на тераппи за лице, от която се нуждаете.