Премахване на бръчки

КАКВО Е E-LIGHT ПОДМЛАДЯВАНЕ?

Цени за E-light подмладяване от 20 лв. за процедура

Модерен нехирургичен метод съчетаващ интензивна пулсираща светлина и радиочестотен лифтинг, който подобрява структурата на кожата на лицето. Попадайки в тялото, радиочестотните вълни загряват подкожните дермални слоеве до около 45 градуса, като стимулират фибробластите да произвеждат нов колаген и да се стегне вече отпусналия се. Това подобрява овала и контура, фините линии и бръчици изчезват, кожата е видимо по-млада и стегната.

Какво да очаквате от процедурата?

1. Стягане на овал и контури;
2. Изглаждане на фини линии и бръчици;
3. Подмладяване на кожата;
4. Увеличаване количеството на колагена;
5. Премахване на отоци, тъмни кръгове или бръчки в околоочния контур.

 

Колко време трае една процедура?

Времетраенето е в зависимост от големината на участъка, който се лекува. При обработване на цяло лице процедурата продължава около 30 минути.

Колко процедури са необходими?

Обичайно видимо подмладяване и освежаване на лицето се наблюдава още след 2-3 седмици след първата процедура. Терапиите се правят веднъж всеки месец.

Какво е усещането по време на процедурата?

Усеща се характерно леко убождане. Наличието на мощна охлаждаща  система и кристал от сапфир с температура от 0 до -2 градуса намаляват неприятното усещане и предпазват здравата кожа от загряване.

Кога могат да се извършват тези процедури?

Най-благоприятният сезон за такива процедури е от октомври до април. През останалото време е възможно провеждането на такива процедури единствено ако се спазва правилото да не се излага зоната на слънце 48 часа след процедурата и при излизания навън да се носи шапка с широка периферия и слънцезащитен крем с най-висок фактор.

Трябва ли да се полагат по специални грижи след процедурата?

Непосредствено след процедурата се прилагат подхранващи кремове. Препоръчително е да се избягва грима 2-3 дни след процедурата. По време на курса от процедури задължително условие е използването на слънцезащитни продукти.

Всички цени за E-light подмладяване са с отстъпка от -60% до -70% + допълнителна отстъпка от -10% при закупуването на пакет от 6 процедури.

 

E-light подмладяване

ЗОНАЦЕНА
Пакет от 6 процедури на зонадопълнителна отстъпка от -10% от вече намалената цена
Брадичка
-70%
60 лв.
20 лв.
Околоочен контур
-60%
50 лв.
20 лв.
Чело
-65%
70 лв.
25 лв.
Шия
-65%
70 лв.
25 лв.
Деколте
-60%
90 лв.
35 лв.
Цяло лице
-65%
160 лв.
55 лв.
Длани
-60%
90 лв.
35 лв.