Премахване на кръвоносни съдове

КАКВИ СА ПРИЧИНИТЕ ЗА ИЗМЕНЕНИЯТА НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ?

Цени за премахване на кръвоносни съдове от 9 лв. за процедура

Обикновено това са наследствена предразположеност, заболявания на сърдечно-съдовата система, последствия от травми и операции.

Какво представлява процедурата E-light премахване на разширени и спукани кръвоносни съдове (съдова лезия)?

При третирането на неестетични кръвоносни съдове с иновативната технология E-light се доставя светлинен импулс, чиято енергия се поглъща от хемоглобина на кръвта. Тя се трансформира в топлина, предизвикваща коагулация на кръвта и своеобразно „заваряване” на стените на нежелателния кръвоносен съд, което води до неговото унищожаване. Именно насочената топлина води до подобряване състоянието на кожата като достига и преминава през изтънелите стени на кръвоносните съдове. Кръвният поток респективно се пренасочва към вени, разположени по-дълбоко под повърхността на кожата.

Кои кръвоносни съдове са подходящи за третиране с E-light?

Това са видимите с просто око единични или образуващи мрежа капиляри на лицето, паякообразни вени с диаметър до 1 см.

Какво е усещането по време на процедурата?

Усеща се характерно леко убождане. Наличието на мощна охлаждаща  система и кристал от сапфир с температура от 0 до -2 градуса намаляват неприятното усещане и предпазват здравата кожа от загряване.

Каква е продължителността на процедурата?

Зависи от броя и гъстотата на третираните съдове. Например за звездовиден капиляр – обработката е за секунди, но за обработка на множество капиляри е необходимо повече време.

Колко процедури са необходими?

Броят на процедурите зависи от вида, цвета, конфигурацията и броя на съдовете. Често 3-4 процедури са достатъчни, но след всяка процедура се забелязва видимо редуциране на капилярите. Процедурите се извършват през 4 седмици.

Кога ще се види резултатът от процедурата?

Всеки човек носи своите индивидуални характеристики. В честите случаи при обработването на единични кръвоносни съдове (напр. на ноздрите) или звезди още след 2-3 седмици съдовете се свиват и заличават.

Остават ли някакви последици след такава процедура?

Непосредствено след процедурата в обработваната зона се наблюдава зачервяване и в някои случаи незначителен отток за 1-2 дни. Самият кръвоносен съд след обработката изсветлява и в рамките на 2 до 4 седмици се резорбира от организма и изчезва. Задължително след процедурата използвайте слънцезащитен крем особено през по-топлата част от годината, за да се избегне появата на хиперпигментация. Върху третирания участък може да се постави коригиращ грим.

Ще се появят ли след време отново кръвоносните звезди и съдове?

Третираните съдове не се появяват, но при наличие на предразположение е възможна поява на нови съдове около обработваните зони, които също могат да се третират.

Всички цени за премахване на кръвоносни съдове са с отстъпка от -60% до -70% + допълнителна отстъпка от -10% при закупуването на пакет от 6 процедури.

Премахване на кръвоносни съдове

ЗОНАЦЕНА
Пакет от 6 процедури на зонадопълнителна отстъпка от -10% от вече намалената цена
Кръвоносна звезда
-70%
30 лв.
9 лв.
Ноздри
-60%
90 лв.
35 лв.
Цял нос
-60%
100 лв.
40 лв.
Бузи
-60%
100 лв.
40 лв.
Множествени капиляри
-65%
180 лв.
65 лв.