Терапии

В Масажно студио SPA Deluxe – Sofia, можете да намерите богато разнообразие от терапии за лице и тяло и процедури за всяка корекция във визията, която искате да направите. Неинвазивните и модерни методи и апаратура, които използваме обхващат широк спектър от терапии, който покрива предпочитанията на съвременния човек.Терапии за лице и тяло

Искате да забравите за нежеланото окосмяване? Ние Ви предлагаме трайно обезкосмяване с най-новия метод SHR (Super Hair Removal), чрез който безболезнено и за минимално време можете да се сбогувате с конвенционалните и досадни методи за обезкосмяване като самобръсначка, епилатор и кола маска.

Писнало Ви е от малките дефекти по кожата на лицето, които Ви дразнят всеки ден? При нас можете да имате отново чиста и гладка кожа без акне, пигментни петна, спукани капиряли и разширени пори. Технологията E-light комбинира интензивна пулсираща светлина и радиочестотен лифтинг и така дори в обедната Ви почивка можете да освежите и почистите лицето си по един неинвазивен начин без болка и зачервявания.

Бръчките, които всяка сутрин изглеждат повече започват да Ви притесняват? Най-ефективният неоперативен начин за заглаждане на кожата е HIFU (High intensive focused ultrasound), който чрез интензивен ултразвук стимулира производството на колаген и като излезете от студиото вече сте с 5 години по-млади.

Жена с поддържано с терапии лице

Всеки си има някои местенца от тялото, от които се срамува – целулит на бедрата, позаформени паласки, бирено коремче, едри прасци. Вече има решение! Криолиполизата е неоперативен метод, заместващ липосукцията. Безболезен начин да се разрушат мастните клетки като първо бъдат замразени. Използват се естествените функции на тялото, за да се изхвърлят от организма разбитите мазнини. Само след няколко процедури вече можете да се сбогувате с целулита и излишните мазнини.