КОНСУЛТАЦИЯ С ДИЕТОЛОГ

Доверете се на професионалния опит на известния диетолог и нутриционист Марияна Енглезу, с доказани резултати при стотици клиенти в страната и чужбина за храненето на Вас и Вашето семейство.

Обучение и професионален опит

Марияна Енглезу завършва с отличие гръцкия колеж СВИЕ в Атина (основан през 1966 г. – най- добрият за медицински професии) през 2008 г. като специалист по приложна диетология и нутрициология.
От 2008 г. започва работа в диетологичен център в Атина и след това продължава да работи частно със стотици различни клиенти, натрупвайки повече от 10 години опит в специалността.

Услуги и ползата за вас

Консултация, мотивация и подкрепа. Професионално изготвяне на индивидуален хранителен режим. Диетата се приспособява към възрастта, пола, активността, хранителните потребности и здравословното състояние на всеки човек. Режимът осигурява необходимите вещества за организма, за здравословно отслабване без гладуване, регулиране на метаболизма и лечебно хранене. Диетологът ще бъде на разположение за корекции и въпроси. Чрез диетата не само се постига намаляване на теглото, но и изгаряне на мазнините, по-силна имунна система и по-добро умствено и физическо здраве. Диетологът спазва стриктно научните правила за здравословно хранене при изготвянето на режима. Здравословното хранене безспорно предпазва от различни заболявания, като високо кръвно налягане, висок холестерол и триглицериди в кръвта, диабет, рак и други. То може да подобри качеството на живота ни, даже и продължителността му!

За кого са подходящи консултациите?

Консултациите с диетолог са подходящи за всички, които искат да водят балансиран и здравословен начин на живот. Измерването със специален апарат показва какво е състоянието на човека и какво трябва да се подобри. С индивидуалния хранителен режим теглото се балансира и се постига желаната цел – отслабване, напълняване или по-добра имунна система.

healthy_food_diet

Какво да очаквам на моята консултация с диетолог?

В началото на консултацията, диетологът ще ми зададе няколко въпроса за здравословното ми състояние и цели. След това ще направи измерване на телесната ми маса, телесните мазнини и тегло. Тогава мога да задам всички въпроси, които ме вълнуват, и да избера дали искам да ми бъде съставен индивидуален хранителен режим за 2 или за 4 седмици. Ще мога спокойно да обясня какви предпочитания и навици имам за храненето ми и какво искам да включва режимът. Възможно е, ако не искам да приготвям храната си вкъщи, режимът ми да включва ястия от любимия ми ресторант. Индивидуалната ми програма ще бъде подготвена в рамките на 3 работни дни и ще я получа по имейл. След това ще имам възможност да се свържа с диетолога по телефона, по имейл, чрез Viber или WhatsApp за въпроси. Още при първата ми консултация ще мога да си запиша час за следваща, преди да изтече режимът ми, за да може напредъкът ми да бъде професионално проследен и да мога, без да прекъсвам, да получа нов режим.

Трудно ли е да се спазва хранителният режим?

Не. Целта на режима не е да гладувам, а напротив – по здравословен начин да регулирам теглото си и да подобря здравословното си състояние. Индивидуалната програмата може да стане начин на живот, като периодично бъде коригирана от опитен диетолог. Няма да ми е трудно да я следвам, тъй като е индивидуално съставена от храни, които обичам. Мога да заявя всички свои предпочитания на диетолога по време на консултацията си.

Колко струва?

Консултация с диетолог и месечен хранителен режим – 60 лв.

Консултация с диетолог и месечен хранителен режим за двама – 100 лв.

Специална оферта за хора с наднормено тегло – сваляне до 20 килограма!

Тримесечна програма само за 150 лв.

За резервации: 0876 93 27 95, Марияна Енглезу