Криолиполиза

Криолиполиза е иновативен и изключително ефективен метод за отслабване. Спечелете борбата с излишните килограми и целулита. Тъй като мастните клетки и натрупвания се повлияват най-значително от отрицателните температури, методът винаги дава прекрасен резултат. Най-голямото предимство на криолиполизата, е че веднъж унищожени по този начин, мастните клетки никога повече не се натрупват на третираната зона. Освен това методът е неинвазивен и безболезнен, тъй като използва естествените процеси в организма. Елате и опитайте сами, със сигурност ще останете доволни от резултата!

Само сега се възползвайте от специалното предложение на масажно студио Спа Делукс за пакет от отслабващи процедури с криолиполиза от последно поколение!

  • Цени:

1 процедура с криолиполиза – само за 100 лв. вместо 250 лв.


Пакет 4 процедури + 2 подарък – само за 510 лв. вместо 900 лв.

Метод на действие

Сложете край на постоянната борба с килограмите! Ако ви е омръзнало да се опитвате да отслабнете без резултат или с постояннен йо-йо ефект, ние имаме решението за вас! Отслабнете трайно, здравословно и почти неусетно. За разлика от други методи, които са болезнени и имат дълъг период на възстановяване, криолиполизата изисква от вас да отделите само около 40 минути от времето си, след което спокойно можете да се върнете към ежедневните си дейностти. Методът на действие използва естествените процеси в тялото, затова няма да изпитвате болка, дискомфорт, нито пък има някакви рискове за здравето ви. Чрез вакуум машината засмуква мастната тъкан в зоната за третиране, и след това постепенно я охлажда до температури между -5 и -12 градуса. Това унищожава мастните клетки в зоната, но кожата и останалите тъкани остават непокътнати. След това чрез естествените процеси в организма тялото постепенно се освобождава от мастните натрупвания.

Бъдете по-здрави и красиви!

Доверете се на нашия екип от професионалисти и ние ще ви помогнем да постигнете мечтаната фигура!